Photoblog > Stairs

Posted on February 20, 2007 by Wim

These sombre concrete stairs lead up to the bridge across the Rhine at Arnhem.

Stairs

On this day in history

  • Horizon
  • Sky
  • Fog
  • From the Train III
  • Near the IJssel IV
  • Two Ships
  • Blue

My Instagram photos > View all

Replies

By Philine on Tuesday, February 20, 2007 at 09:44

De trap is (volgens mijn Prisma woordenboek) “een samenstel van treden via welke men naar een hoger-of lagergelegen plaats gaat”- maar het nuttige object voor het alledagse gebruik heeft zich hier op of better door de foto tot een artistiek object van geometrische -bijna klassiek te noemenen- schoonheit veranderd! De trap gaat door een ‘tunnel’ naar de open lucht en verschijnt in de absolute vrijheid of in het niets te eindigen. De tijd heeft enkele tekenen van het gebruik achterlaten: vlekken van vochtigheid , ‘Gr√ľnspan’,(de Rhijn is nabij!), reparaties van de treden, graffiti.. Nu laten we langzaam de mooie trap opstijgen om een mooi kijkje op de Rhijn te genieten!

By Philine on Tuesday, February 20, 2007 at 19:59

Sorry, ik wil een ‘big’ fout corrigeren: heeft… achtergelaten

Your reply

All feedback is greatly appreciated!

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *