Photoblog > Windmill

Posted on April 1, 2008 by Wim

A closer view of the windmill of yesterday’s photo (especially for Ginny).

Windmill

On this day in history

  • St Bavo
  • Waiting
  • Gate III
  • Dead End
  • A Day in Florence XIX
  • Church and Sky
  • Still II

My Instagram photos > View all

Replies

By Ginnie on Tuesday, April 1, 2008 at 02:34

I am thrilled and delighted, Wim!!! These mills are deeply rooted in my soul from somewhere! I sure do wonder when and how that happened….

By Astrid on Tuesday, April 1, 2008 at 07:45

When I saw this picture, I knew at least one person who would be ‘op het puntje van haar stoel’ I love this one, windmills to me are proud landmarks in the polder, the one in Arkel is the same, just love the way they build them.

By Philine on Tuesday, April 1, 2008 at 08:19

Ja, ik vind windmolens even zo mooi en belangwekkend als Ginnie en Astrid: als “landmarks” in het laagland, als getuigenissen van het permanente vechten en hard werken tegen de kracht van het water om nieuw land te winnen, te bebouwen en te behouden, als herinnering aan een grote tijd , de “Gouden Eeuw ” (waar ik net bezig mee ben in een werkcollege), maar ook als een symbool van menselijk leven en geloof in god zoals een Nederlander onlangs tegen me zei (zie de namen van molens), de molens zijn ook een kenmerk van veel prachtige schilderijen en- van nu- artistische foto’s! Zij zijn dus veruit meer dan een chliché van Nederland!

By Philine on Tuesday, April 1, 2008 at 09:28

“even zo mooi..als..” Ja, jij hebt het vandaag heel juist begrepen (altijd hard werkend, steeds in beweging en vol creativiteit..) alhowel ik eerst eigenlijk wilde zeggen (oh my, mijn lief Nederlands!): “zoals …hebben gezegd” !

By harry on Wednesday, April 2, 2008 at 05:09

Nice! Classic contrasted with modern.

By Lucas on Wednesday, April 2, 2008 at 12:23

Very typical and nice!

Your reply

All feedback is greatly appreciated!

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *